avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina adusa din Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina adusa din Germania

Buna Ziua!
Am cumparat o masina adusa din Germania, care are numere rosii de Romania, as vrea sa o inscriu, dar vanzatorul nu mai gaseste briful mare si mic original, avem doar copiile acestora. Brifurile sunt pe numele germanului (ITU)de la care a cumparat (Alex). Iar eu , Biv am cumparat de la Alex. (cu contract de vanzare cumparare cu tot)
Maine fac programare la RAR
Cum pot obtine un diplicat la brifuri daca nu le gaseste proprietarul ?
Cunoasteti o persoana care sa ma ajute sa scot aceste documente di germania ?
sau
Cum ma invatati sa fac ?
Va multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
biv59, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal dangerdvd dangerdvd Helpp!... Tocmai am cumparat o masina adusa din Germania, are toate acte in regula (brif mare, mic, contract de vanzare cumparare) am luat primul rand de ... (vezi toată discuția)
Pierdut briful masini vicentiub3st vicentiub3st am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o (vezi toată discuția)