avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divorțez și nu am bani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divorțez și nu am bani

Buna ziua! Am o prietena măritată cu doi copii care ar vrea sa divorțeze dar nu are nici un venit. Diferite de vârsta între cei doi este de 13 ani, el are o afacere și nu a lasat-o niciodată să muncească, nu are carte de munca, nici un venit. El este foarte gelos și violent verbal și nu numai. La mijloc sunt doi copii de 11 ani gemeni. Cum poate sa rezolve situația? Nu are bani, nu are unde sa se duca. Casa nu este pe numele ei și ea nu are nimic!
Trebuie sa fie o soluție! Am scris eu pentru că îi este rușine de aceasta situație în care se complac din ce în ce mai multe femei. Cu siguranță este o rezolvare și nu trebuie sa stea in condițiile acestea cu un bărbat.
Va rog sa mă ajutați cu un răspuns!
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 20:45, 9 Aprilie 2019
Buna ziua,
Sa solicite in instanta divortul, ordin de protectie si pensie de intretinere pentru minori.
Dupa aceia poate sa se angajeze.
Nu o opreste nimeni sa munceasca si sa-si gaseasca o locuinta cu chirie.
Își găsește servici și divorțează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa iesi din asa ceva? paintball paintball Va salut. Am o situatie a unei prietene foarte bune la care nu gasesc solutii de scapare. Fata are 25 de ani, este maritata si are copii. De cateva luni ... (vezi toată discuția)
Divort din cauza ultimei legaturi extraconjugale.fam.cu 2 copii si imobil comun mishu1900 mishu1900 Buna seara,suntem o familie cu 2 copii de 14 respectiv 8 ani cu locuinta proprietate dobandita in timpul casatoriei.ASIST NEPUTINCIOASA la declaratiile de ... (vezi toată discuția)
I se "parea" problema1 problema1 Are cineva de sugerat impotriva acestei \\"tactici\\" de aparare. Gen cand un barbat super gelos il bate bine pe un coleg de servici al sotiei din cauza ca el ... (vezi toată discuția)