avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lipsa chitanta onorariu avocat la dosarul de fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lipsa chitanta onorariu avocat la dosarul de fond

Daca la dosarul de fond, judecat
si avand hotarare definitiva si irevocabila nu exista chitanta de onoariu avocat atasata in dosar ci doar imputernicirea avocatiala ce sanse sunt ca sa cerem cheltuieli de judecata pe cale separata si sa obtinem cheltuielile cu onorariu de avocat. Acestea nu au fost solicitate pana la incheierea procesului, nu sunt prevazute in sentinta si vrem sa le cerem pe cale separata. Daca s-a omis chitanta cu onorariu la dosar se poate cere cheltuiulile pe cale separata?
In noua acțiune prin care se solicita cheltuielile de judecata va depune chitanță,factura pt a recupera pe cale separată cheltuielile din primul proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru - cheltuieli de judecata, onorariu avocat MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Buna ziua, Cu permisiunea dvs. supun atentiei si problema mea : este vorba de proces civil - pretentii : Avocatul a cerut cheltuieli de judecata iar ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata virgilirimia virgilirimia Am castigat un proces la care avocatul meu nu a depus la dosar chitanta cu onorariul lui.La ultimul termen a avut \\"bunul simt\\" sa nu se prezinte.In ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecată gabiplg gabiplg În urma contestării procesului verbal IPJ intimatul a câștigat dar după apel el a pierdut. Eu ca apelant intervenient și păgubit pot cere recuperarea ... (vezi toată discuția)