avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... INREGISTRARE CONTESTATIE SI SOLICITARE INFORMATII
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

INREGISTRARE CONTESTATIE SI SOLICITARE INFORMATII

1) In data de 29/08/2017 am trimis catre o CJDP o contestatie la Decizia de recalculare a pensiei pe legea 192/2015, insa nici pana la aceasta data, nu am primit nr de inregistrare si implicit nici un raspuns.
Am retrimis de cateva ori, sa mi se remita nr inregustrare si informatii, insa nimic.

2) Inluna ianuarie si februarie 2018, am observat o reducere la jumatate, iar la sfarsitul lunii februarie, am solicitat in scris CJDP, informatii cu privire la aceasta reducere. Nu am primit nici nr de inregistrare, nici raspuns. Abia in cursul lunii martie 2019, am aflat ca este vorba despre o poprire, in urma unei executari judecatoresti, reusind sa contactez telefonic in cele din urma CJDP, functionara de la telefon, mi-a dat doar numele unui executor judecatoresc si atat, iar la intrebarea " cum de este posibil de nu mi s-a trimis nr de inregistrare si raspuns,timp de un an si ceva ", mi-a raspuns ca " nu a avut cine ", si mi-a inchis telefonul...

Care este procedura de rezolvare pentru aceasta situatie ?

Mentionez ca nu mai am domiciliu si rezidenta in Romania, ci in Italia..

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
nelush2103, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca se poate judeca un caz fara a nu fi anuntat in nici un fel debitorul? elvira mea elvira mea Ora estimata: 08:30, Stadiu procesual FOND Complet: C15 S1 ÎNCUVIINŢĂRI (fost C21 INCUVIINTARI) Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Lucian Rimniceanu Lucian Rimniceanu Bună seara, ma numesc Lucian, sunt născut la data de 26 iulie 1967. Anul acesta am depus dosarul de pensionare împreună cu actele din care reieșea că am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui site Luisza Luisza Buna ziua! Ma confrunt de o perioada de timp cu urmatoarea problema: pe diferite site-uri firma noastra este inregistrata cu alte numere de telefon! Am ... (vezi toată discuția)