avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinoire pasaport in Canada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinoire pasaport in Canada

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema.M-am casatorit cu sotul meu in Toronto dar nu am inregistrat casatoria in Romania.Sotul meu este divortat si are sentinta judecatoreasac din America unde s-a pronuntat divortul .Eu am sentinta de divort pronuntata in Romania.Divortul sotului meu nu a fost intregistrat in Romania si datorita acestui fapt cei de la Consulat mi-au spus ca nu putem intregistra casatoria noastra.Acum mie imi expira Pasaportul romanesc si nu pot sa-mi fac altul deoarece nu am certificatul de casatorie din Romania.Daca legalizez la MAE certificatul de casatorie, il traduc nu e suficient pt a-mi emite Consulatul alt pasaport ? Precizez ca sunt Permanent Resident in Canada si nu m inca cetatenie canadiana.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Ditutza, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat casatorie canadian olivi olivi daca m-am casatorit in canada cu un cetatean strain si am decis sa imi schimb numele ar trebui sa vin in romania pentru a-mi schimba pasaportul? am observat ca ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)