avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere garantie licitatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere garantie licitatie

am depus la primarie o suma reprezentand garantie licitatie in ce cont o contabilizez, dupa licitatie, primaria imi vireaza bani in cont banca, va rog sa ma ajutati cu monografie contabila, multumesc mult
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 13:39, 23 Noiembrie 2009
Contul 267 Creante imobilizate
Cu ajutorul acestui cont se tine evidenta creantelor legate de participatii, imprumuturilor acordate pe termen lung si a altor creante imobilizate, cum sunt depozite si garantii platite.

Contul 267 "Creante imobilizate" este un cont de activ.

In debitul contului 267 "Creante imobilizate" se inregistreaza:
- valoarea imprumuturilor acordate si a veniturilor din dobanzile aferente creantelor imobilizate, precum si a garantiilor depuse la furnizori (269, 512, 531, 763);

In creditul contului 267 "Creante imobilizate" se inregistreaza:
- valoarea creantelor imobilizate si a dobanzilor aferente, incasate, precum si a garantiilor restituite de furnizori (512, 531);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare garantie companie de telefonie mobila Kristinnaa Kristinnaa Acum cativa ani am avut o problema cu ... si acum, cand am revenit la ei, mi-au cerut o garantie de 171 lei pe care am platit-o prin casa. Dupa 6 luni, daca nu ... (vezi toată discuția)
Garantie financiara contract chirie spatiu vidiva vidiva buna ziua .am urmatoarea situatie:platesc chirie pt un spatiu;contractul de inchiriere prevede constituirea unei garantii financiare in cuantumul a 3 chirii ... (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)