avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Debit penalitati aferente contractelor intre ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Debit penalitati aferente contractelor intre profesionisti

Buna ziua,

Valoarea penalitatile de intarziere aferente contractelor intre profesionisti pot depasi valoarea debitului restant (serviciilor prestate)??

Multumesc anticipat,
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale leopoldina leopoldina Buna ziua, Am un contract de prestari servicii in care eu sunt achizitor si cealalta parte contractanta este prestator. Prestatorul a intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Penalitatile de intarziere se adauga la calcularea taxei de timbru MorriganCrows MorriganCrows Buna ziua, am sa va rog sa ma lamuriti in urmatoare problema: Intr-o cerere de valoare redusa am fost obligata la plata sumei 1020 lei, reprezentand ... (vezi toată discuția)
Penalitati contractuale vioricapop vioricapop Buna. Am nevoie de putin ajutor. In 2007 am incheiat un contract de vanzare cumparare cu un client, in cadrul contractului se specifica penalitati de 1% pe zi ... (vezi toată discuția)