avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita

Dacă la notar am stabilit ca tatăl își poate vedea zilnic copilul, după divorț, însă copilul nu dorește acest lucru, poate fi obligat?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 16:00, 12 Aprilie 2019
Ca sa nu traumatizati copilul, ar fi indicat sa formulati o cerere in instanta prin care sa solicitati modificarea programului de vizita stabilit la notar. In principiu, tatal poate sa vina cu executorul judecatoresc sa isi vada copilul, conform programului stabilit, considerând ca vina va apartine, fiind obligata sa discutati cu copilul si sa ajutati la refacerea legaturii dintre tata-fiu.
Luati legatura cu un avocat(recomandat sau de pe forum) si discutati pe larg toate aceste detalii( varsta copilului, relatia tata-copil inaintea divortului, cauza modificarii comportamentului copilului, comportamentul tatalui etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitã program vizitã minori Martonze Martonze Există un program de vizită minor de sâmbătă pănă duminică. În urma refuzului copilului, tatăl cere executarea silită. Conform art. 909 NCPC, ... (vezi toată discuția)
Pot pleca in alt oras dupa divort raza de soare raza de soare Vreau sa divortez de sotul meu ,dar vreau sa stiu daca pot pleca cu copilul in alt oras dupa divort fara acordul lui,in cazul in care va avea drept de ... (vezi toată discuția)