avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Ajutor bibliografie admitere în barou
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Ajutor bibliografie admitere în barou

Poate pentru unii dintre dumneavoastră este o întrebare aiurea dar chiar am. Nevoie de aceasta informație,
În afara de cod penal., procedura penala, cod. Civil, procedura civila, legea. Profesiei de avocat ce cărți trebuie sa mai am sa încep pregătirea pentru admitere în barou.
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
Cmn1101, utilizator

Alte discuții în legătură

Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)