avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prima de relocare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prima de relocare

Buna ziua. Anul trecut m-am angajat la o firmă intr-o localitate la o distanță de 400km de domiciliul meu.
Înainte de a ma angaja, am închiriat o garsoniera in acel oras pt a avea unde sa stau cat imi caut de munca. După semnarea CIM mi-am pus viză de flotant si am înregistrat contractul de închiriere al garsonierei la Anaf. Fiind înregistrat la somaj in judetul meu, am accesat programul care oferă prima de relocare la Ajofm-ul județului unde eram inregistrat. Mi s-a aprobat dosarul, am primit banii de chirie pt prima luna, apoi dosarul a fost trimis la județul unde lucrez. Aici au respins dosarul si l au trimis înapoi către județul de domiciliu si au refuzat plata in dosarul deja aprobat, motivand ca, contractul de închiriere al garsonierei a fost încheiat anterior CIM (deși viza anaf pe ctr de inchiriere si cea de reședință au fost puse ulterior CIM).
Ce pot face in acest caz? Ce șanse am la un eventual proces? Va rog, ajutati-ma cu un sfat! Este posibil ca schimbarea domiciliului sa fie luata in considerare in functie de data închirierii si nu dupa data vizei de flatant?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
geogl, utilizator

Alte discuții în legătură

Respingere solicitare prima de relocare excelenta32 excelenta32 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Mi-am gasit de munca in Brasov, la mai bine de 400 de km de localitatea in care am ... (vezi toată discuția)
Probleme viza de flotant vip2you17 vip2you17 Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat ... (vezi toată discuția)
Prima de relocare iancu_anca iancu_anca Buna ziua Mi-am depus la ajofm Timisoara dosarul pentru prima de relocare. Eu aveam domiciliul in Deva insa aveam viza de flotant si am lucrat in Timisoara. ... (vezi toată discuția)