avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie pentru limită de vârstă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie pentru limită de vârstă

Barbu vergil din Slatina Olt stradă Violetei numărul patru bloc doi a scara a etaj trei apartamente cinzeci și trei pensie petru limită de vârstă motivul casă de pensii Slatina Olt CNP 1560123284385, pensie de casă de pensii Slatina Olt din anul 9 02 2017, numărul decizie 192945
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:45, 14 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu intrati in recalcularea de pe legea 221/2018, daca la aceasta faceti trimitere.
Precizati:
-Total stagiu de cotizare
-Din ce se compune acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pentru proces cu casa de pensii george577 george577 Buna ziua va rog o intrebare,am o problema cu casa de pensii respectiv tribunalu doresc sa conctactez un avocat spuneti-mi va rog avocatul trebue sa fie ... (vezi toată discuția)
Pensii limitĂ de. vÎrsta GOOGOL GOOGOL BARBU VERGEL DIN SLATINA. JUDEȚUL OLT. DATA. NAŞTERI. 23-1-1956..CNP.1560123284385. SERIA. OT. NUMARU. ... (vezi toată discuția)
Cand voi beneficia de prevederile legii nr. 221/2018. imparatulcel imparatulcel Gen:masculin Data nasterii:14.10.1951 Stagiul de cotizare:29 Alte date:stagiu complet, mecanic de locomotiva, CFR. Intrebare: Buna seara. Am primit ... (vezi toată discuția)