avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Frauda asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Frauda asigurari

Am cunostinta de o frauda in asigurari unde pentru o masina implicata intr-un accident mortal care era incarcata cu mult peste capacitatea maxima autorizata sa platit dauna totala.unde se reclama fraudele in asigurari?

Alte discuții în legătură

Despagubire rca echitabila? ContSters42601 ContSters42601 Un amic cu o dacie mai veche de 20 ani ,a fost lovit de un alt autoturism.Desi posesorul autoturismului care a produs dauna a recunoscu au intocmit formele ... (vezi toată discuția)
Plângere penală din partea unei firme de asigurări Larie123 Larie123 Bună seara, am și eu o întrebare! Am un caz cu o firmă de asigurări care m au dat în judecată și as dori sa știu dacă aceștia și ar putea retrage ... (vezi toată discuția)
Concilierea in cazul asigurarilor X-treme X-treme Buna ziua, In ce consta mai exact CONCILIEREA ? Ce trebuie sa fac ? Am un dosar de dauna respins de CARPATICA ASIG (vezi toată discuția)