avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comision refuzat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comision refuzat

Buna ziua,
Lucrez pentru o multinationala IT, in departamentul de vanzari. Am in momentul de fata un dosar in lucru inca din luna octombrie, pentru a vinde soft-ul nostru unei companii foarte mari din Olanda. Dosarul si vanzarea sunt aproape de finalizare, si eu m-am ocupat de la inceput pana la sfarsit de aceasta tranzactie. La inceputul anului s-a schimbat structura departamentului de vanzari, astfel incat contul acestei companii urmeaza sa fie gestionat de catre echipa locala din Olanda. Cu toate acestea, pentru ca eram singura persoana care avea contact cu acest viitor client pentru a putea finaliza tranzactia, mi s-a promis ca mi voi putea continua proiectul si voi fi comisionata in consecinta atunci cand se va inchide, si ca numele persoanei din teritoriu este doar "pe hartie". Am acest acord in scris din partea managerului de departament, dar acum mi s-a transmis ca din cauza ca am trecut deja in al doilea trimestru din an, in mod exceptional, tocmai pentru marea contributie pe care am avut-o, mi se va da totusi 30% din comisionul cuvenit,in loc de 99,99% asa cum mi s-a comunicat la inceputul anului.
Intrebarea mea este, ii pot ameninta cu un temei legal ca nu respecta intelegerea initiala ( mail scris) din luna ianuarie daca in acel mail nu era nici o conditie legata de momentul inchiderii acestei tranzactii? Ba mai mult, atunci am mentionat "upon invoicing" si asta mi s a confirmat, iar progresul si momentul in care tranzactia se va finaliza a fost mereu transparenta si comunicata cel putin saptamanal cater management.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
andreeagutan, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreeagutan , utilizator 10:26, 17 Aprilie 2019
nu exista nimeni care imi poate da o opinie asupra acestui subiect? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post restructurat si reincadrare pe o pozitie inferioara andreeagutan andreeagutan Buna seara, lucrez intr-o multinationala in care am fosst angajata in luna mai a anului trecut.La momentul respectiv am fost anagajata in departamentul de ... (vezi toată discuția)
Recomandare naepetre naepetre Sunt in cautarea unui avocat bun specializat in conflicte de munca din bucuresti daca puteti sa-mi recomandati pe cineva multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Retinere 50 % din salariu . este posibil? valentin_cristian valentin_cristian Conform CIM incheiat de mine cu angajatorul in data de 01.05.2008 trebuie sa primesc lunar o suma de bani mentionata in contract . CIM este unul standard, nu ... (vezi toată discuția)