avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare agricultor/membru CAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare agricultor/membru CAP

Buna seara.Pentru varsta standard de pensionare, avand in vedere ca persoana a lucrat in CAP mai multi ani , care este procedura de obtinere a unui carnet de membru CAP privind perioada de timp in care acesta a lucrat in CAP? De unde se pot scoate/obtine documente in acest sens? Persoana avand si o carte de munca cu vechime de 5 ani incadrat ca sofer, se pot cumula acestea (munca in CAP si profesia de sofer cf cartii de munca)? Ce documente sunt necesare formarii si depunerii dosarului de pensionare? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Despre vechimea neintrerupta in munca? 44axa 44axa Buna seara , Sunt la pensie de invaliditate gr.III . Pentru recalcularea acesteia dupa vechime ,am inceput sa fac cereri la locurile de munca unde am ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi mama la pensie? Brokeru22 Brokeru22 Mama mea este angajata din 01.09.1979, in perioada 79-80 a lucrat la un spital, iar din 80 pana in prezent la un serviciu de ambulanta. In prezent are varsta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)