avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal, serviciile avocatului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal, serviciile avocatului

Buna ziua,
Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema:
Tatal meu a avut un accident rutier din care a murit un batran ( era baut) . Tata in urma etilotestului si analizelor la sange rezultatul a fost negativ, ceea ce stiam deja . La momentul de fata trebuie sa fac un contract cu un avocat. Ce ma sfatuiti sa fac? In urma discutiei avute cu avocatul mi-a specificat onorariu pentru asistenta si ca trebuie sa facem un contract. Intrebarea mea este acest onorariu este pe luna? sau pana la terminarea procesului ? Ce trebuie sa vorbesc si sa pun la punct cu avocatul? contractul trebuie sa fie doar pentru asistenta sau si pentru reprezentare ....
Cel mai recent răspuns: yna81 , utilizator 11:34, 16 Aprilie 2019
Toate aceste nelămuri trebuie sa le discutati cu avocatul pe care intenționați să îl angajati.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii pentru daune auto! fullskynet fullskynet Salut, In urma cu 2 zile am avut un accident rutier soldat cu o victima. Initial victima a refuzat transporul cu salvarea la spital, a doua zi a fost ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Text alcoolemie Ivdc Ivdc Buna ziua, ,am produs un accident rutier,mi sa făcut etpilotextul ,dar nu am băut deloc și mă dus sa fac analize de sânge de ce? (vezi toată discuția)