avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit

in ce an a fost introdus pe fluturasii de salarii impozitul pe venit care se tagea de la angajati nu de la angajator cred ca in 2003 cred dar nu stiu sigur cei 19% multumesc

Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:59, 28 Noiembrie 2009
impozitul pe venitul din salarii in anul 2003 care se retinea de la salariat asupra bazei de calcul era 18%,
ORDIN nr.1.754 din 18 decembrie 2002 al ministrului finanţelor publice privind stabilirea baremului lunar pentru impunerea veniturilor din salarii şi pensii, a actualizării sumelor fixe, precum şi a baremului anual pentru calculul plăţilor anticipate cu titlu de impozit pentru anul fiscal 2003, potrivit prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 7/2001 privind impozitul pe venit, aprobată şi modificată prin Legea nr. 493/2002, cu modificările şi completările ulterioare

până la 2.100.000 lei ,adica 210 ron = 18%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare rodax rodax Va rog sa ma ajutati. In anul 2002 a fost data ordonanta de guvern prin care se putea amortiza integral mijloacele fixe achizitionate sau spatii cumparate ... (vezi toată discuția)
Pensii ; punctajul lunar ; baza de calcul a contributiei de asigurari sociale badeadan badeadan Am vazut ca la calc. puncajului lunar se ia cand venitul salarial brut cand venitul lunar asigurat (baza de calcul a contrib. de asig. soc.).Art 96 din lg. ... (vezi toată discuția)
Nelamurire fluturas diana1972 diana1972 Buna ziua, Am primit fluturasul si sunt nelamurita pt ca mie imi iesise alta suma si va rog sa ma lamuriti ce nu este in regula la calculul meu. Salar ... (vezi toată discuția)