avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Buna ziua, va rog sa ma indrumati ce cale ar trebui sa urmez pentru a reusi sa dobandesc un titlu de proprietate .Proprietaru are parcela de pamant din anul 1964 trecuta in registru agricol ,in anul 1991 i s-a eliberat o adeverinta cum ca i s-a rescunoscut dreptul de proprietate dar pana l-a aceasta data nu s-a eliberat titlul.Problema cea mare este ca in urma cu o luna o cumnata vinde acea parcela de pamant avand titlu de proprietate (lucru de care nu am stiut) dobandit dupa anul 2000.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate prin constituire... erou04 erou04 Buna ziua tuturor! puate sa-mi explice si mie cineva ce inseamna \"titlu de proprietate prin costituire\"? cumnatul meu a construit cu fratele lui acum 28 ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate pe teren florin-soare florin-soare buna ziua, situatia in care ma aflu este ca la casa parinteasca nu exista act de proprietate si nici titlu de proprietate eliberat dupa anul 1991, existand ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)