avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata un medic veterinar?

buna ziua,as dori sa stiu daca am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata medicul veterinar care la tratat gresit si la distrus, ?spun asta ca dupa 6 zile la dansa am fost la alt medic care a confirmat ca nu a facut tratamentul corespunzator si in zadar sa incercat recuperarea catelului meu,doresc sa stiu daca am nevoie de necropsie ptr a da medicul in judecata sau pentru reclamatie la colegiul medicilor?pentru suferinta creata.
Cel mai recent răspuns: maryana8090 , utilizator 11:24, 3 Mai 2019
Aveti nevoie de probe certe pentru a dovedi ce sustineti.
Cum alte probe nu ati avea este singura modalitate prin care ati putea dovedi stiintific ceea ce sustineti.
pai am probe tot ce sa administrat la doctor,toate analizele de la inceput,plus de la medicul la care l am dus ulterior
adica rezultate de laborator,eu a ingropat cainele luni,si de asta intreb daca imi trebuie ,ca ar insemna sa imi dezgrop cainele,vreau ca doamna doctor sa plateasca moral ptr ceea ce a facut,si sa nu mai pateasca si altii ca mine
Trebuie sa vorbiti cu un medic veterinar despre probe.
Trebuie analizat ce rezulta din analize si ce tratament s-a administrat.
Daca cainele mai avea alte afectiuni este posibil ca sa fie o cauza independenta care sa fi cauzat decesul si doar prin necropsie se poate stabili acest lucru.Se impune o analiza stiintifica cu acte si cu analize in fata.
ok va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medicina veterinara Cameliaolariu Cameliaolariu Buna ziua, acum o saptamana mi s.a imbonlavit o scroafa gestanta, am observat o muscatura in spatele urechii si plus lipsa de mancare, am chemat medicul ... (vezi toată discuția)
Problemă cu-n cabinet veterinar! Andrada Adda Andrada Adda Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu-n cabinet veterinar! Problema a început ... (vezi toată discuția)