avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata un medic veterinar?

buna ziua,as dori sa stiu daca am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata medicul veterinar care la tratat gresit si la distrus, ?spun asta ca dupa 6 zile la dansa am fost la alt medic care a confirmat ca nu a facut tratamentul corespunzator si in zadar sa incercat recuperarea catelului meu,doresc sa stiu daca am nevoie de necropsie ptr a da medicul in judecata sau pentru reclamatie la colegiul medicilor?pentru suferinta creata.
Cel mai recent răspuns: maryana8090 , utilizator 11:24, 3 Mai 2019
Puteti merge la colegiul lor ca sa întrebați atunci cand depuneti plângerea.
Nu are sens sa dezgropati câinele până nu vedeti clar tot ce este de facut.
In situatia in care apreciati ca medicul veterinar nu a analizat starea cainelui,nu a deciz diagnostic corect si nu a aplicat tratament corect .obligatoriu aveti nevoie sa probati aceste deficiente ale cadrului medical
Este imperios necesar sa se constate culpa exclusiva a medicului,deoarece acesta poayte invoca inclusiv faptul ca ati prezentat tardiv cainele,iar organismul nu a reactionat la tratament in timp util
va multumesc frumos pentru raspunsuri,medicul care a incercat sa imi salveze cainele dupa greseala facuta de primul medic care vreau sa il dau in judecata,ma sfatuit sa o dau in judecata pentru malpraxis si sa cer daune morale,spunand ca sesizare la colegiul medicilor nu va rezolva ceva,ci mai degraba mai multa suferinta mie si sotului.iar ca sa o dau in judecata pe veterinara,o pot da civil sau penal?va multumesc!
buna ziua,mersi pentru raspuns.cainele meu a fost muscat de o capusa,l am dus la medic imediat cum am vazut ca este apatic,nu are pofta de mancare si face pipi inchis la cuoare,dr a luat analize sange ,urina etc,a dat diagnosticul babesia,ia facut antidotul imizol,fara antibiotice,cainele.6 zile doar perfuzii fara antibiotice,eu intreband despre dupa 6zile de spiitalizari la ea,dansa imi spune ca ia fost frica sa ii bage antibiotic ddin prima zi deoarece creatinina era 4,dar vroia sa ii bage in a sasea zi cand creatinina era peste 10,asta pentru ca am inceput ca sa ii spun ca nu il voi mai duce ca nu vad o schimbare,am cerut am insistat sa ii administeeze clindamicina,nu avea ca nu se gaseste injectabila,dansa ma mintit spunand cele 6 zile ca are sanse apoi cand i am spus ca nu il mai duc ,a spus ca are slabe sanse,am fost la alt medic tot in acea zona care incercat sa ilsalveze ,culmea dansa avea clindamicina injectabila luata de la o faramcie din zona,eu fiind la acea farmacie dar fara reteta ca primul medic tot spunea ca nu se mai gasesc, nu am putut cumpara,al doilea medic mia spus ca tratamentul care la facut la cainele meu primul medic mergea la un caine tanar de 1 an,al meu avea aproape 12 ani,fiind perfecr sanatos,adica un munte de energie,mancacios,jucaus pana la muscat capusa.am mai consulat inca un medic care a confirmat ce a spus al doliea medic,si inca un medic mai in varsta,care a urlat pur si simplu cand a auzit ca primul medic nu ia administrat din prima zi antibiotice si nimic perfuzabil pentru rinichi,ca babesia distruge rinichii daca nu o tratezi corespunzator.deci asta este oful meu,cainele meu putea fi salvat dar am gresit ducanduma la acel cabinet care dupa am vazut ca au recenzii proaste.as dori sa o dau in judecata prt greseala ei,sa nu mai faca si altii la fel.cainele nu il mai aduc inapoi.dar ce a facut doctora o consider o mare bataie de joc.cainele meu avea 12 ani fara 3 luni,nu am avut niciodata probleme medicale cu el,toti care ma intrebau ce varsta avea ,nu le venea sa creada,ptr ca nu arat,era ca un pui.sunt constienta ca era batranel,dar daca dansa il trata cum trebuie,el traia acumma simt foloita,a luat banii cat l am avut 6 azile,si cand i am spus ca nu ma mai duc ,pur si simplu a spus ca are slabe sanse asta dupa cele 6 zile avea sanse.o voi da in judecata civil sau penal,nu stiu daca voi castiga.dar vreau sa incerc. va multumesc
scuze pentru greselile la scris,dar am scris repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medicina veterinara Cameliaolariu Cameliaolariu Buna ziua, acum o saptamana mi s.a imbonlavit o scroafa gestanta, am observat o muscatura in spatele urechii si plus lipsa de mancare, am chemat medicul ... (vezi toată discuția)
Problemă cu-n cabinet veterinar! Andrada Adda Andrada Adda Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu-n cabinet veterinar! Problema a început ... (vezi toată discuția)