avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bransare Curent electric
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bransare Curent electric

Legat de branșare la rețeaua de electricitate am urmatoarea problema: am cuparat teren 1000mp pe o zona privata pe care am si construit casa la roșu cu toate actele posibile in legalitate(PUZ, Autorizație co, etc...), am depus actele pentru aviz bransare Electrica si imi accepta numai daca aduc toți vecini 13 la numar prin notar sa dea declarație cum ca ei sunt de acord sa trag cablul electric prin subteran pe drumul de servitute fiintca este drum privat si toata zona este privata, bun...eu am refuzat varianta pentru ca mai toți vecini sunt plecați peste hotare, am facut o alta cerere pentru achimbarea variantei la sfatul electricianului care are firma de branșamente, acum ei mi-au refuzat varianta propusa de electrician, mentionez ca distanta de la casa pana la primul stâlp este de 170ml, de 1 an si jumatate ma tot chinui sa ma bransez iar acum Electrica Târgoviște imi spune ca trebuie ca Primaria sa ma rezolve dar Primaria nu vrea pentru ca drumul de servitute este privat si nu are o lațime de 9m ci de 6m si vecini care au cumparat nu vor sa se dea inapoi cu 1.5m. Ce varianta de alimentare imi dați avant in vedere ca, casa o sa fie încălzită cu panouri radiante deoarece gazele este tot la 170ml distanță. Multumesc

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:29, 20 Aprilie 2019
Cred ca unica solutie este cea ceruta de Electrica fiind vorba de un drum privat. Primaria nu va interveni pentru lucrari pe un drum privat.
Vecinilor le puteti cere acceptul si prin scrisori cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre p.u.z StelianS StelianS Buna ziua, in primavara anului trecut (2017) am cumparat un teren arabil 1000mp crezand ca este intravilan fiinca asa mi-a spus vanzatorul eu neavand ... (vezi toată discuția)
Racordare la utilități casa fără autorizatie ContSters424337 ContSters424337 Bună ziua. Mă confrunt cu o problema destul de des întâlnită însă momentan sunt fără rezolvare. Am construit o casa fără autorizație de ... (vezi toată discuția)
Cadastru mitzanu mitzanu Buna ziua! Posed un teren extravilan si vreau sa fac cadastru acestui teren si sa-i fac dezmembrarile. Am fost la Primarie si Oficiul de Cadastru, cei de ... (vezi toată discuția)