avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare permis

buna ziua am si eu o intrebare in aprilie 2016 am lovit cu masina o bordura si am spart roata am lasat masina acolo am fost sa caut o cheie nu am gasit si am revenit mai tarziu la masina cu un prieten sa schimb roata a venit o masina de politie miau pus catusile si mau dus la spital am refuzat sa dau sange pentru ca nici nu ieram macar langa masina si nici nu miau pus etilotest pe motiv ca nu au am fost sa predau permisu ca am zis ca sigur imi face o bucurie surpriza nu mi lau retinut in mai au intrat 2 masina in mine miau facut dosar penal ca am circulat cu permisu cu restrictii din 2016 pana la momentu asta nu ma trimis in judecata tine dosarul la politie ce e de facut pentru ami recupera permisul
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Piciul21 , utilizator 12:18, 21 Aprilie 2019
nu se claseaza daca il tine asa de mult in cercetare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe ce considerent? Prescriptia raspunderii penale? Nu asteapta ei pana sa intervina prescriptia, luati-va gandul ca veti scapa asa.
Tot de la avocat aveti aceasta informatie?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
nu nu de la avocat am aceasta informatie e ce am mai auzit si eu ca daca un dosar sta foarte mult la politie si nu au probe inpotriva mea cica din lipsa de probe sar clasa asta am vrut sa stiu daca intradevar se poate clasa un dosar eu permisu am fost sa il predau iar de la politie au spus ca nu au nimic in baza de date sa imi retina permisu si am intrebat inseamnca ca pot circula iar iei miau spus ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere. Doru1988 Doru1988 Buna ziua este posibila suspendare/anularea permisului in acest caz?:am baut dupa care am urcat in masina si mam culcat la care au venit organele de politie ... (vezi toată discuția)