avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Buna ziua
Am fost executată silit( eu nefiind in tara ) de către un executor, acum am revenit si vreau sa vad dosarul . Executorul se eschiveaza . Intrebarea mea este : am dreptul de a vedea dosarul ????
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:10, 19 Aprilie 2019
Aveți dreptul să primiți contra cost o copie xerox după dosarul execuțional. Depuneți la executor o cerere scrisă în acest sens, și achitați contravaloarea xerocopierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească? m-a ... Sveti Sveti Bună seara,se poate bloca un cont bancar fără hotărâre judecătoarească?M-a sunat o prietenă acum jumătate de oră să-mi spună că nu mai are acces ... (vezi toată discuția)
Deslusire sentinta in cazul unei executari silite Catalin P Catalin P Buna ziua, iata povestea pe scurt: angajatorul meu nu a respectat contractul colectiv de munca, nemajorand salariul de baza cu inflatia pe o perioada destul ... (vezi toată discuția)
Executorul mi-a blocat contul fără să fiu înștiințat în vreun fel. nu trebuia să primesc o citație acasă? andrei34vs andrei34vs Am avut un credit la o banca si nu am reusit sa platesc. Apoi am primit de la executor acele hartii si au blocat contul in care primesc salariu. Teoretic nu ... (vezi toată discuția)