avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara. Caut si eu raspunsul la cateva intrebari si sper ca ma puteti ajuta.
Tatal meu a decedat in anul 2007, in anul 2012 a decesat si bunicul, bunica este in viata, eu si cu ea suntem singurele mostenitoare.
Dumneaei nu doreste sa faca succesiunea, astfel ca am dato in judecata pentru a imi primi partea, la vremea aceea trebuia achitata o taxa de timbru de care nu am stiut, practic ea a castigat. Se mai poate face ceva? Mentionez ca nu imi aduc aminte sa fi primit ceva acasa de la judecatorie.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:07, 20 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la arhiva instanței,căutați dosarul,vedeti ce scrie în hotărârea pronunțată, daca a fost admisă exceptia netimbrarii puteti sa introduceți o altă actiune.Toate aceste demersuri ar trebui să le faceți cu un av daca doriti sa finalizat procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problemă cu o revendicare a unei moșteniri de la bunici. ... Nelu gugulica Nelu gugulica O problemă cu o revendicare a unei moșteniri de la bunici. Bunicul decedat 1998,proprietar de teren prin legea 18/1991 .Prima problema :titlul de ... (vezi toată discuția)
Fratele mamei nu a mai fost văzut de nimeni din anul 2009 Mika2q Mika2q Salutare! Am o problemă pe care nu știu cum aș putea să o rezolv, pentru că este cam de mult timp. Fratele mamei nu a mai fost văzut de nimeni din anul ... (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar popica208 popica208 Buna ziua! am fost chemat i judecata de un cumnat al bunicului caruia bunicul i-a lasat un testament , o casa iar bunicul a decedat de peste un an iar eu nu am ... (vezi toată discuția)