avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara. Caut si eu raspunsul la cateva intrebari si sper ca ma puteti ajuta.
Tatal meu a decedat in anul 2007, in anul 2012 a decesat si bunicul, bunica este in viata, eu si cu ea suntem singurele mostenitoare.
Dumneaei nu doreste sa faca succesiunea, astfel ca am dato in judecata pentru a imi primi partea, la vremea aceea trebuia achitata o taxa de timbru de care nu am stiut, practic ea a castigat. Se mai poate face ceva? Mentionez ca nu imi aduc aminte sa fi primit ceva acasa de la judecatorie.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:07, 20 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la arhiva instanței,căutați dosarul,vedeti ce scrie în hotărârea pronunțată, daca a fost admisă exceptia netimbrarii puteti sa introduceți o altă actiune.Toate aceste demersuri ar trebui să le faceți cu un av daca doriti sa finalizat procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problemă cu o revendicare a unei moșteniri de la bunici. ... Nelu gugulica Nelu gugulica O problemă cu o revendicare a unei moșteniri de la bunici. Bunicul decedat 1998,proprietar de teren prin legea 18/1991 .Prima problema :titlul de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar popica208 popica208 Buna ziua! am fost chemat i judecata de un cumnat al bunicului caruia bunicul i-a lasat un testament , o casa iar bunicul a decedat de peste un an iar eu nu am ... (vezi toată discuția)
Reconstituire act care nu se mai regaseste in arhivele oficiale maraV maraV In ce conditii poate reconstitui legal un act care nu se mai regaseste in arhivele oficiale? Este vorba de un Proces Verbal din anul 1950 redactat de ... (vezi toată discuția)