avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada determinata

Buna ziua,

Un angajat are contract pe perioada determinata pana la data de 12.08.2019.
Pot face acum 01.05.2019 un aditional de prelungire a contractului pana la data de 30.11.2019?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 20 Aprilie 2019
Da, se poate face asa ceva.
Multumesc.
Si este corect sa scriu ,,incepand cu data de 01.05.2019 se prelungeste durata contractului pana la data de 30.11.2019 (chiar daca este un aditional inainte care spunea ca se prelungeste pana la 12.08.2019)?
Este corect cum doriti sa mentionati in actul aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract perioada determinata luminita29 luminita29 Buna ziua Am un angajat care la data de 7 .09 este ultima zi de munca in baza unui contract pe perioada determinata. Vreau sa prelungesc acest contract cu ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata maiamaria maiamaria Buna ziua. Am o problema legata de prelungirea unui CIM pe perioada determinata. Perioada pe care este incheiat Contractul este 06.03 - 06.04.2010. Este corect ... (vezi toată discuția)
Text act aditional prelungire cim pe durata determinata Ada30teo Ada30teo Daca am un CIM care expira la 30.04.2010 si vreau sa il prelungesc pt inca 2 luni, care e textul pe care il trec in actul aditional: \"Se modifica elementul C ... (vezi toată discuția)