avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare

In baza unei sentinte definitive si irevocabile,am apelat la un executor pt. recuperarea unei creante. Dupa incuviintarea executarii, executorul a cerut poprire cont si executare venituri prin Casa de pensii. paratii au contestat executarea. Cit dureaza pina imi intru in drepturi,deoarece la mai mult de doi ani , nu am recuperat nici cheltuielile de judecata, dar datoria ? Va mai avea loc un proces? De ce nu se respecta hotaririle definitive si irevocabile ?, a mai fost nevoie de o incuviintare a executiei in cazul paratilor ( persoane fizice ), iar acum in baza contestarii la executare inteleg ca se mai judeca iar. Ca sa-ti iei cheltuielile de judecata dintr-un proces, dureaza atita ? : 1. sentinta definitiva si irevocabila, 2. legalizarea sentintei 3. obtinere incuviintare executare (toata aceasta procedura a durat aproape 3 ani !)Iar acuma se judeca contestatia la executare ca un proces obisnuit. Toate aceste ii incurajeaza pe parati sa nu plateasca datoriile in nici un fel , iar eu ca si CREDITOR ,ma lupt cu DEBITORII recunoscuti -LEGAL !! Procedura este f. greoaie ( ca durata !!) recuperarea poate dura ANI !!! avind in vedere ca se pot executa 1/3 din venituri, cu toate ca detin o firma MARE !!-la care sint si administratori si actionari ,acuma iti rid in fata pt. ca LEGAL nu la pot face mai nimic !!
Legal ce mai pot face ?Multumesc !!

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Compensari ioanandrei ioanandrei Sunt executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata intr-un proces pierdut de mine . Am facut contestare la executare silita si in acelasi timp tot ... (vezi toată discuția)
Executari si compensari ioanandrei ioanandrei Sunt executat silit pentru plata unor cheltuieli de judecata , datorita faptului ca am fost\" partea care a cazut in pretentii \". Am facut contestatie ... (vezi toată discuția)