avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Operatoarea de la un exchange spune că a făcut ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Operatoarea de la un exchange spune că a făcut greșit conversia și îmi cere diferența de bani pe care mi i-a dat în plus. Eu nu i-am numărat când i-am luat, i-am dat mai departe. Sunt obligată să-i restitui?

Buna ziua!am schimbat o suma de bani la un exchange.astazi am fost sunata de catre operatoarea de acolo care mi-a zis ca suma pe care mi-a inapoiat-o era prea mare si sa ii aduc diferenta de bani inapoi(in loc de euro ea a introdus in calculator lire).nefiind banii mei,eu nu i-am numarat si i-am dat mai departe.intrebarea mea este:legal,sunt obligata sa ii dau banii inapoi?
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tomaion , utilizator 17:32, 24 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
luati diferenta de unde i-ati luat si ii dati inapoi.
Sunt inregistrari, se va dovedi ca v-a dat o suma in plus, acea suma sunteti obligata prin lege sa o restituiti.
~ Conținut șters la cerere ~
Și dacă tot din greșeală v-ar fi dat o sumă mult mai mică, cum ați fi reacționat`?? Luați în calcul și varianta inversă. Dacă ați dat banii la altul, mergeți la acela și cereți-i banii dați în plus, apoi mergeți și restituiți banii necuveniți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apropo de numarul de telefon, am primit odată un 50 de euro în plus de la o casa de schimb, nu i-am numărat și am plecat cu ei acasă. A doua zi primesc un telefon de la un număr pe care nu îl aveam in agenda și îmi explică cum că mi-a dat din greșeală mai mult și îmi și explică cum am pus banii in portofel fără să-i numar, și că e posibil sa fie la mine. Am ajuns acasă, am numărat banii și i-am restituit înapoi ce nu a fost al meu dar de unde a avut numărul de telefon așa repede, chiar este un mister.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Inadvertenta la retragere numerar dumitruradu dumitruradu Salutare! Astazi a mers un coleg de apartament sa ridice 300 RON, trimisi de parintii lui, de la BRD. Domnul de la ghiseu, la retragere, i-a dat 300 EURO ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, scriu acest mesaj deoarece am întâmpinat o problemă ... RAndrei12 RAndrei12 Bună ziua, Scriu acest mesaj deoarece am întâmpinat o problemă și nu știu ce este de făcut. Acum ceva timp am fost victima unei \"greșeli ... (vezi toată discuția)
Sold cu minus pe card de debit? Flavv24 Flavv24 Salut! In ziua de vineri mi-au intrat niste bani pe paypal, mai precis 2 tranzactii. (1600 de RON si 300 de RON). I-am transferat de pe PayPal pe card si i-am ... (vezi toată discuția)