avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot scapa de ipotecas
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot scapa de ipotecas

cum pot scapa de ipoteca daca banca a dat faliment
Cel mai recent răspuns: shadow_figure , utilizator 14:28, 24 Noiembrie 2009
O actiune in instanta prin care sa solicitati constatarea "decesului" creditoarei si radierea ipotecii.=D>
Despre ce banca este vorda? Daca a dat faliment mai aveti sansa identificarii lichidatorilor. Daca dosarul de faliment nu s-a solutionat lichidatorii va pot da o asemenea adresa de radiere cu conditia sa nu mai aveti nimic de plata.
In primul rand, o ipoteca subzista doar 15 ani. Daca au trecut mai mult de 15 ani de la constituirea ei puteti face cerere de radiere a ei din CF. Cererea o depuneti la Biroul de Carte Funciara.
Apoi verificati daca creditul mai subzista, daca a fost platit, sau s-a prescris. Daca nu mai exista principalul, trebuie radiata ipoteca, accesorie acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti nimic ce se poate intimpla scatalin scatalin daca au trecut deja 5 ani si despre o banca nu sti nimic ce se poate intimpla,nu am primit nici o instiintare unde sa platesc dar am apartamentul e ipotecat am ... (vezi toată discuția)
Cine stie cum arata o cerere de radiere ipoteca?am nevoie sbdcl sbdcl postati va rog o cerere de iradiere ipoteca ,de ce am nevoie ?unde ma duc? (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de ipoteca prin radierea creditoarei ipotecare calipo calipo As dori o opinie legata de situatia unei ipoteci imobiliare in cazul in care creditoarea ipoecara a incetat sa existe printr-o sentinta a judecatorului sindic ... (vezi toată discuția)