Alexandru Matache 
	    	Avocat

Alexandru Matache 
	    	Avocat	    

Bună ziua! Aș dori să aflu cum pot să îmi curăț cazierul pentru o faptă penală din 1996?Fapta este sub incidența art.74 litera A.Va mulțumesc
 Vasile Tataru 
	    	Utilizator

Vasile Tataru 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
			 Alexandru Matache 
	    	Avocat

Alexandru Matache 
	    	Avocat	    

Vasile Tataru 
	    	Utilizator

Vasile Tataru 
	    	Utilizator	    

ionel popa	                   

acum aproximativ 9 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru condus sub influența alcoolului. as vrea sa stiu daca acum i ca acea pedeapsă se mai ... (vezi toată discuția)
	                    ionel popa	                   

acum aproximativ 9 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru condus sub influența alcoolului. as vrea sa stiu daca acum i ca acea pedeapsă se mai ... (vezi toată discuția)

Ioanahulpe306@gmail.com	                   

Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)
	                    Ioanahulpe306@gmail.com	                   

Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)

sfinxul	                   

buna pentru toti 
am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt  auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)
	                    sfinxul	                   

buna pentru toti 
am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt  auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)