avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota de mostenire

Bunicii mei, actualmente decedati , au avut 4 copii. Unul dintre acestia a decedat inaintea ambilor parinti lasand in urma sotia si un copil( actualmente major). Acum se va deschide succesiunea asupra bunurilor imobiliare. Cei trei frati si urmasul celui de-al patrulea beneficiaza de aceeasi cota din mostenire?
Cel mai recent răspuns: dianab2000 , utilizator 16:43, 13 Mai 2006
da, va lua partea care i se cuvenea tatalui sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune cezar2011 cezar2011 Buna ziua, Bunicul meu a murit acum 8 ani. Nu s-a facut succesiunea dupa ce a murit. De la decesul bunicii a trecut o luna. Bunicii au cinci copii din care ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici ContSters278009 ContSters278009 Bunicii mei dupa tata au decedat, si dupa ei au ramas 2 locuri de pamant. Au avut 3 copii, din care mai traieste doar o fata , matusa mea. Tatal meu era ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici. 2 din 6 copii ai acestora sunt decedati Ica23 Ica23 Buna seara. Am cateva nelamuriri legate de o succesiune ce dorim sa o dezbatem. Parintilor mei le-a ramas “mostenire” (buncii au impartit tot ce aveau in ... (vezi toată discuția)