avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, motive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, motive

Ce lege sau ce articol m_ar putea ajuta in cazul unui divort cu 2 copii minori?tatal copiilor m_a inselat,iar faptul ca am niste mesaje intre el si femeia care m_a inselat nu sunt recunoscute ca si dovezi in instanta..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:24, 26 Aprilie 2019
Discutia privind probele e amplă mesajele pot sa fie folosite coroborate cu alte probe interogatoriu,martori ,înscrisuri.Nu e o filozofie prea mare e suficient sa audiați n martor care sa sustina faptul că, căsătoria nu mai poate continua datorita unor certuri frecvente,neimplicarii soțului deteriorarea relatiilor de cuplu etc etc.
puteti divorta si prin acord la notar sau instanta.
nu va foloseste la nimic daca dovediti culpa sa, decat daca vreti sa cereti despagubiri.
Dacă soțul nu vrea sa divorteze trebuie mers la avocat pentru o acțiune bine elaborată sub toate aspectele mai ales pe probatiune.
Dacă deschideți proces aiurea il veti pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori in divort JulienR JulienR Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se ... (vezi toată discuția)
Divort - probe si motive, martori RuxandraD RuxandraD Salutare! Am depus o cerere de divort anul acesta in mai, dupa o relatie de 9 ani. Au trecut deja doua termene, urmeaza al treilea. Din cauza ca el nu s-a ... (vezi toată discuția)
Divort-martori cryssm cryssm Daca inaintez actele de divort, se iau in considerare martorii rude de gradul 1, de exmeplu sora mea sau alte rude? Editat de moderator simonette12. Am ... (vezi toată discuția)