gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 JulienR	                   

Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se ... (vezi toată discuția)
	                    JulienR	                   

Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se ... (vezi toată discuția)

RuxandraD	                   

Salutare!
Am depus o cerere de divort anul acesta in mai, dupa o relatie de 9 ani. Au trecut deja doua termene, urmeaza al treilea. Din cauza ca el nu s-a ... (vezi toată discuția)
	                    RuxandraD	                   

Salutare!
Am depus o cerere de divort anul acesta in mai, dupa o relatie de 9 ani. Au trecut deja doua termene, urmeaza al treilea. Din cauza ca el nu s-a ... (vezi toată discuția)

cryssm	                   

Daca inaintez actele de divort, se iau in considerare martorii rude de gradul 1, de exmeplu sora mea sau alte rude?
Editat de moderator simonette12.
Am ... (vezi toată discuția)
	                    cryssm	                   

Daca inaintez actele de divort, se iau in considerare martorii rude de gradul 1, de exmeplu sora mea sau alte rude?
Editat de moderator simonette12.
Am ... (vezi toată discuția)