avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de 5 zile in timpul anului scoalar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de 5 zile in timpul anului scoalar

Buna ziua,

Sunt cadru didactic titular, as vrea sa va intreb daca exista orice posibilitate sa-mi iau 5 zile libere in timpul anului scolar, platit sau neplatit. Mentionez ca sunt gravida si nu voi avea posibilitatea efectuarii concediului de odihna in timpul verii,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 26 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista posibilitatea sa beneficiati de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu de ingrijire copil multescu multescu Buna ziua. Sunt functionar public si ma confrunt cu o problema legata de concediul de odihna.Am revenit din concediul pentru ingrijire copil pe 31 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de plata concediului de odihna neefectuat din motive obiective carmen-silvia carmen-silvia Sunt profesor titular intr-o scoala. in anul scolar 2011-2012 nu am beneficiat de concediu de odihna. Conform Legii Educatiei Nationale nr.1/2011 urma sa ... (vezi toată discuția)
Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)