avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare agenție de publicitate, publicitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare agenție de publicitate, publicitate mobila.

Hristos a Înviat! Doresc sa deschid o agenție de publicitate ce are ca principala activitate publicitatea mobila ( remorca publicitara ) pe bicicleta si/sau cu masina. Este cineva care imi poate spune ce acte imi sunt necesare si daca pot face reclama pentru terți sau intre viitoarea societate si potențialii clienți trebuie sa existe un contract de inchiriere servicii?!

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o solutie cristitsirc cristitsirc Buna ziua, Reprezint o agentie de publicitate neconventionala. Noi vrem sa oferim bani diverselor persoane sa tina lipit un afis/sticker cu reclame pe ... (vezi toată discuția)
Firma publicitate romanul1 romanul1 Buna ziua! Doresc sa imi deschid o societate de publicicitate! As vrea sa stiu ce acte mi-ar trebui in afara de o societate pe care o am si de inchirierea ... (vezi toată discuția)
Lamurire cod caen mariuselll mariuselll Lamurire cod CAEN la infiintare PFA Nu stiu ce cod CAEN sa caut (lucrez la o firma de productie publicitara) si doresc sa cumpar(intermediez) produse ... (vezi toată discuția)