avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma publicitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma publicitate

Buna ziua!
Doresc sa imi deschid o societate de publicicitate! As vrea sa stiu ce acte mi-ar trebui in afara de o societate pe care o am si de inchirierea spatiilor unde voi face reclama si eventual un contract de intermediere publicitate cu anumite reviste. Mai trebuie sa am si alte documente? La societate trebuie sa ii schimb obiectul principal de activitate? eu am altul in acest moment.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters44647 , utilizator 17:34, 2 Ianuarie 2009
Buna.
In ce priveste obiectul principal de activitate, trebuie sa tineti cont ca, conform normelor in vigoare, trebuie sa obtineti 70% din venituri din obiectul principal de activitate. Aici dumneavoastra stiti ce preconizati. Acte....hmmmm, va vor trebui contracte de intermediere si contracte de publicitate, si oamnei seriosi care sa va reprezinte pe teren si sa va aduca clienti. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare agenție de publicitate, publicitate mobila. Valentim.77 Valentim.77 Hristos a Înviat! Doresc sa deschid o agenție de publicitate ce are ca principala activitate publicitatea mobila ( remorca publicitara ) pe bicicleta si/sau ... (vezi toată discuția)
Caen pentru editare reviste de publicitate si pentru elevi mvd1314 mvd1314 Buna ziua am o mica dilema: pentru a infiinta o SC cu domeniu de activitate: - editarea si distribuirea revistelor pentru elevi; - editare reviste de ... (vezi toată discuția)
Caen activitati fotografice si vanzari aparate foto viomag viomag buna ziua.detin o firma care are ca si obiect principal de activitate intermedieri financiare(caen 6619) si doresc sa ma reorientez spre fotografie .pt asta ... (vezi toată discuția)