avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot înființa un video chat acasa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot înființa un video chat acasa?

As dori sa fac video chat acasa....si as dori sa aflu cum pot proceda....multumesc
Cel mai recent răspuns: bocbocradu , utilizator 19:39, 29 Aprilie 2019
Sa faci videochat de la zero este cam costisitor. Insa sunt suficiente site-uri de internet prin intermediul carora puteti sa faceti videochat de acasa, acestea va ofera si suport tehnic, respectiv interfata de aparitie, se ocupa si de reclama, urmand ca onorariul sa vi se transfere in cont. In acest caz veti avea nevoie doar de o camera cu rezolutie optima.
Aceeasi parteneri va ofera si informatii cu privire la impozitare, putand sa existe mai multe variante in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)
Live streaming simplex simplex Studiu de caz: - presupunem ca am un bar - vreau sa montez o camera IP care sa transmita live pe internet o vedere de ansamblu din interiorul barului, pentru ... (vezi toată discuția)
Proprietarul in casa caruia stau in chirie ma fura! Alexiulia Alexiulia Buna! Stau in chirie cu partenerul si doi copii intr-o mansarda spatioasa cu intrare separata fata de familia proprietarului intr-o casa cu doua nivele . ... (vezi toată discuția)