avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restaurare gard
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restaurare gard

Buna ziua,

In jurul blocului nostru avem un gard cu fundatie de beton si plasa de sarma care are nevoie de restaurare. Suntem o asociatie de proprietari si dorim sa reparam bordura de beton(adica sa o pastram pe cea veche si sa o tencuim) si sa schimbam plasa veche de sarma cu panouri de gard zincat (din acela verde care seamana cu o plasa de sarma) . Intrebarea mea este urmatoarea: In acest caz este nevoie de autorizatie de construire ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Danmorar82 , utilizator 22:59, 1 Mai 2019
Raspunsul este conditionat de anumite elemente
Daca prin modificarile pe care intentionati sa le executati nu interveniti asupra fundatiei si constructia noua va pastra forma initiala ,nu aveti nevoie de proiect tehnic si de autorizatie de constructie
Daca insa panourile de gard necesita suport metalic de fixare care sa fie fixat in fundatie,aveti nevoie de proiect tehnic si de autorizatie constructie
Multumesc pt raspuns.
Nu intentionam sa modificam fundatia , ci doar sa o tencuim, Vom pastra inclusiv stalpii de metal pe care ii avem acum si sa prindem panourile de gard zincat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie cpypst cpypst Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)