avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model intampinare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model intampinare divort

buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 06:46, 28 Noiembrie 2019
Nu exista modele,în funcție de cererea de chemare în judecată, în funcție de motivele prezentate în aceasta ,se formulează un raspuns, aparari, se invocă exceptii.Daca nu va descurcati apelați la un av macar pt a va redacta intampinarea.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dacă nu veti apela la avocat puteti scrie ce vreti.
Sa indicati si probele.
Mulțumesc!
Buna seara . Ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu intampinarea pentru divort..? Mai exact nu inteleg cum trebuie formulata si ce acte ar trebuii depuse inpreuna cu aceasta intampinare ...? Va multumesc anticipat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu exista modele,în funcție de cererea de chemare în judecată, în funcție de motivele prezentate în aceasta ,se formulează un raspuns, aparari, se invocă exceptii.Daca nu va descurcati apelați la un av macar pt a va redacta intampinarea.

Nu va putem da sfaturi cum sa redactati o intampinare atât timp cât nu cunoaștem ce anume se cere prin cererea de desfacere a căsătorie, daca sunt sau nu minori din căsătorie, daca doriți sau nu desfacerea căsătoriei etc.
Dacă aveți solicitari diferite fata de soția dvs atunci puteti formula si cerere reconventionala alaturi de întâmpinare.
Contactați un avocat de pe forum sau recomandat căruia sa-i prezentati cererea de chemare în judecată și cu care să discutați pe larg despre situația dvs pentru a putea ca întâmpinarea si/sau cererea reconventionala sa fie formulată de acesta în mod profesional.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul a introdus actele pentru procesul de divorț ... Ramona102 Ramona102 Bună ziua, Soțul a introdus actele pentru procesul de divorț din vina mea. Dacă sunt de acord, cu ce a cerut el, dar nu sunt de acord cu motivația care ... (vezi toată discuția)
Cerere divort cu acordul partilor Irina24 Irina24 Buna ziua, Va rog daca puteti sa imi dati niste sfaturi in legatura cu intocmirea unei cereri de divort cu acordul partilor, fara minori, fara bunuri....de ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare apel Lavrima Lavrima Buna ziua. Ce taxe trebuie plătite si unde pentru depunere întâmpinare apel de divort. Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)