avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model intampinare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model intampinare divort

buna ziua, va rog , daca se poate, un model de intampinare divort la judecatorie, fara acordul partilor. multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 06:46, 28 Noiembrie 2019
As vrea sa stiu defapt daca acea intampinare trebuie scrisa pe o foaie normala a4 sau cum mai exact trebuie facuta ...sau pe calculator ...chiar nu am idee cum se procedeaza ...
Întâmpinarea se redacteaza la calculator pe o foaie a4 în 2 ex unul pt instanta,unul pt partea adversă.In întâmpinare se fac aparari ,se propun probe .Daca nu va permiteti un av pt a va reprezenta în proces consultați macar unul și achitați un onorariu doar pt a va redacta întâmpinarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul a introdus actele pentru procesul de divorț ... Ramona102 Ramona102 Bună ziua, Soțul a introdus actele pentru procesul de divorț din vina mea. Dacă sunt de acord, cu ce a cerut el, dar nu sunt de acord cu motivația care ... (vezi toată discuția)
Dacă nu se timbrează o cerere reconvențională de către pârât ... Bebbe Bebbe Dacă nu se timbrează o cerere reconvențională de către pârât , instanța nu ia în considerare probele depuse de pârât? (vezi toată discuția)
Pârâtul în procesul de divorț Gaby875 Gaby875 Bună ziua, vreau să vă rog să-mi spuneți dacă pârâtul intr-un proces de divorț poate să explice in instanță cum au stat lucrurile sau poate să ... (vezi toată discuția)