avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa avocat

Avocatul imi cere sa-i platesc o noua taxa de rerezentare pt acelasi proces care a fost trimis de la tribunal spre rejudecare.la judecatorie.
Am platit doua taxe.Una de reprezentre la judecatorie si una pt recurs.E corect sa trebuiasca sa platesc inca o taxa?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:44, 2 Mai 2019
Onorariul avocatului se plătește pt fiecare faza procesuala în parte(fiecare etapă a procesului ,fond pel,recurs) astfel încât nu este nimic anormal în solicitarea av dvs.
Da, conform legii, avocatul nu poate fi angajat pe viață ci doar pe o faza procesuala, pe un termen de judecată și eventual plata pentru fiecare amânare, etc.

Bănuiesc că avocatul dvs este de treaba întrucât ar trebui contabilizata fiecare faza de judecată cu consultație juridică, motivare întâmpinare în apel, etc.
Prin urmare, nu numai ca este normal cum a procedat dar a procedat și în favoarea dvs. fără să ceară costuri suplimentare la care avea tot dreptul conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorarii avocat bvlucretiu bvlucretiu Bună! Aş dori să ştiu care sunt etapele onorariilor pentru avocat? Există un onorariu pentru întâmpinare la un proces, şi un alt onorariu pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cât este comisionul avocatului în cazul unei succesiuni?. ... Călin-Dan Călin-Dan Bună ziua, cât este comisionul avocatului în cazul unei succesiuni?. Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Probleme avocat provincie bambi.2010 bambi.2010 buna ziua, am un proces de expropriere care trebuia sa se termine anul trecut, motiv pt care av a solicitat plata integrala a onorariului pentru a depunde ... (vezi toată discuția)