avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACORDARE TICHETE DE MASA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACORDARE TICHETE DE MASA

Buna ziua. Daca un angajat a lucrat in zi de sarbatoare legala si este platit corespunzator cu spor la salariu de baza de 100%, poate sa primeasca si tichet de masa?
Si inca o intrebare: daca un angajat cu norma intreaga (8 ore/zi) lucreaza intr-o zi 2 ore, mai poate primi tichet de masa pentru ziua respectiva?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: valcris , utilizator 15:12, 3 Mai 2019
În cazul tichetelor de masă, angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrătoare din luna pentru care se efectuează distribuirea/transferul valorii nominale a tichetelor de masă, după caz.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in zile de sarbatori legale vasianp vasianp Cum se procedeaza in situatia in care angajatul este nemultumit de recompensa cu timp liber platit,pentru munca efectuata in zi de sarbatoare,dorinta lui fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am un angajat care lucreaza 4 ore pe saptamana ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am un angajat care lucreaza 4 ore pe saptamana si vine in fiecare zi la birou si i se dau tichete de masa.....se calculeaza cate un tichet ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog sa imi raspundeti: 1. daca se lucreaza in ... PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna seara. Va rog sa imi raspundeti: 1. daca se lucreaza in zilele de sarbatoare legala, (lucreaza 10 ore) calculul este ok? 2230 salar brut / 160 ore ... (vezi toată discuția)