avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces succesiune in instanta . Cum procedez ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces succesiune in instanta . Cum procedez ?

Buna ziua . mama cu tata au proprietate un apartament cu 4 camere . Mama a murit in 2014 si nu sa facut succesiunea . Mostenitori sunt 3 copii si tata . Noi ( copii ) vrem sa facem succesiunea dar tata nu vrea . nu avem actele de deces si de proprietate . Ce trebuie sa facem ? . Cum pot deschide un proces de succesiune in instanta ? . Cat ma costa pe mine ca sa deschid procesul ?
Cel mai recent răspuns: vani cerchez , utilizator 21:39, 4 Martie 2024
ceilalti mostenitori daca nu vor sa plateasca cheltuelile de judecata ?
Vor fi executați silit de către partea interesata..
Adică , trebuie sa merg iar la instanta să-i dau in judecată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sburlea corina sburlea corina Buna seara. Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in situatia in care in urma mortii parintilor mei, intai mama si anul acesta tatal, toate actele originale ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine extras cf ptr. succesiune? dary@ dary@ Buna ziua! Parintii mei au cumparat in timpul casatoriei un teren in jud. Giurgiu, teren care a fost si este pe numele tatalui meu. Mama a decedat in 2013 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune-neintelegeri intre mostenitori mariancristielena mariancristielena dezbaterea succesiunii,cand sunt doi mostenitori,si unul dintre ei nu este de acord cu inceperea succesiunii,si impartirea 50%- 50%,care este pasul de ... (vezi toată discuția)