avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mi-a fost furat telefonul din mașină
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mi-a fost furat telefonul din mașină

Mi-a fost furat telefonul din mașină tocmai in ziua in care l-am achiziționat. Nu am apucat sa il folosesc, nu am apucat sa il deschid. Acesta a fost cumpărat dintr-un service, nu a fost nou si mi s-a oferit garanție de 6 luni. Am depus o plângere la poliție după 3 luni a fost găsit pe baza imei-ului, însă se pare ca vânzătorul mi-a oferit un imei greșit ( telefonul gasit conform imei-ul din garantie aparținea unei alte persoane care il deținea de câteva luni).
Ce aș putea face in acest sens?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
Stef19021993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:22, 8 Mai 2019
nimic.

Stef19021993 a scris:

Mi-a fost furat telefonul din mașină tocmai in ziua in care l-am achiziționat. Nu am apucat sa il folosesc, nu am apucat sa il deschid. Acesta a fost cumpărat dintr-un service, nu a fost nou si mi s-a oferit garanție de 6 luni. Am depus o plângere la poliție după 3 luni a fost găsit pe baza imei-ului, însă se pare ca vânzătorul mi-a oferit un imei greșit ( telefonul gasit conform imei-ul din garantie aparținea unei alte persoane care il deținea de câteva luni).
Ce aș putea face in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasire telefon furat iphone 6 prin cod imei romanafarcas romanafarcas Buna Seara! Mi a fost furat telefonul mobil azi.am dat decalratie la politie. Vroiam sa stiu daca se poate identifica telefonul prin intermediul unui cod IMEI ... (vezi toată discuția)
Telefon pierdut/insusit nihilsinedeo1 nihilsinedeo1 Rescriu postul ca am senzatia ca e poate prea mult de citit. Telefon valoros(iphone 3gs,date personale) uitat in taxi. Neretinut vreo data de identificare a ... (vezi toată discuția)