avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... SRL-D inactiv fiscal - datorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

SRL-D inactiv fiscal - datorii

Buna ziua,
In urma cu 2 ani am plecat in strainatate, in acel moment aveam in Romania un SRL-D, cat timp am fost plecat societatea nu a avut nicio activitate. Nu s-au mai depus declaratiile si aveam 2 trimestre de impozite neplatite. Am verificat si societatea a devenit inactiva fiscal. Ce urmari ar putea avea asta asupra mea ca administrator? Datoriile societatii catre ANAF trec pe persoana fizica?
Apreciez mult un raspuns. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
didipop1, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Administratorul unui srl poate fi executat ca persoana fizica? crisdragy crisdragy Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca administratorul unei societati SRL poate fi executat silit ca persoana fizica pentru neplata impozitului forfetar pe 2 ... (vezi toată discuția)
Tva- societate inactiva Claudia1986 Claudia1986 Buna, Art. 11 din Codul Fiscal prevede ca o societate declarata inactiva nu are dreptul de deducere a TVA-ului, insa este obligata sa colecteze si sa ... (vezi toată discuția)