avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scoatere auto din evidenta Primariei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scoatere auto din evidenta Primariei

Va salut cu respect.

Se da urmatoarea situatie, in 2014 am vandut masina catre o persoana, contract vanzare-cumparare, toate actele in regula, masina a fost inmatriculata imediat. Problema este ca dupa vanzarea masinii eu nu am fost la finante pentru a scoate masina de la impozit. Proprietarul actual a continuat sa plateasca impozitul pana in ziua de azi, iar la randul meu m-am trezit ca am de plata aprox 1200 lei, contravaloarea impozitului din 2014 pana in prezent.

Daca ma puteti ajuta cu un sfat, opinie legata de modul in care as putea proceda ar fi extraordinar. Stiu ca este vina mea, insa la data respectiva habar nu aveam ce proceduri trebuiesc indeplinite si sincer ma gandeam ca este un sistem automat pus la punct la noi in tara.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Razmed1911 , utilizator 12:45, 9 Mai 2019
Pentru radiere auto de pe rol fiscal depuneti la administratia fiscala teritoriala documentul justificativ
Dupa achitarea integrala a debitelor in evidenta se fa dispune radierea auto
Multumesc pentru raspuns.

O nelamurire am. Pentru o masina se va achita impozitul de doua ori? Persoana care a cumparat masina a platit la zi impozitul pentru masina respectiva. Acum trebuie sa achit si eu impozitul si abia dupa o pot scoate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Scos masina de la impozit fara remat adela15 adela15 O vecina de-a mea (singura) de 85 de ani are o masina din prin 1966 care zace in curte. Ar vrea s-o scoata de la impozit fara sa o duca la Remat. Cum poate sa ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare autoturism avariat alexius alexius Am un autoturism, proprietate personala, care a fost avariat in urma unui accident rutier. Masina este inutilizabila iar costul reparatiei depaseste valoarea ... (vezi toată discuția)