avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plătesc 500 de lei pensie de întreținere, salariul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plătesc 500 de lei pensie de întreținere, salariul meu fiind 2000 de lei și chiria 310 €. Mă poate ajuta contractul de închiriere la reducerea pensiei?

Bună ziua! Am un proces de pensie alimentară, salariul meu fiind 2000lei, iar eu pe chirie dau 310€. La pensie alimentară ar trebui să dau 500lei, mă poate ajuta contractul de închiriere, ca să se mai reducă pensia alimentară, fiindcă eu achit chiria și pensia și nu mai am din ce să mă întrețin?.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Mutati-va cu o chirie mai mica.
Puteti incerca o actiune, dar sansele sunt mici, mici. Cand s-a stabilit pensia plateati chirie ?
Pensia nu s-a stabilit încă. Menționez că procesul va fi pe data de 15 mai. Nu am cum să mă mut într-o chirie mai mică, deoarece prețurile sunt mari în oraș.
aduceti dovada veniturilor si copie dupa contract sa se vada cand platiti chirie si cereti ca suma se se stabileasca la... cat vreti sa dati ca atat puteti da, iar pt nevoile copilului, ar fi nevoie de ata lei. va decide instanta
Aș putea să îi acord cam
200lei. Știu că este puțin, dar mai trebuie să trăiesc și eu. Credeți că am vreo șansă ca să se decidă să plătesc doar atât?

gi-jane2 a scris:

aduceti dovada veniturilor si copie dupa contract sa se vada cand platiti chirie si cereti ca suma se se stabileasca la... cat vreti sa dati ca atat puteti da, iar pt nevoile copilului, ar fi nevoie de ata lei. va decide instanta

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Iar 310 euro e o chirie mare. Închiriați mai putinsau împreună cu altcineva. Cum vreți sa va trăiască copilul cu 200 RON pe luna?
Un părinte pune copilul pe primul loc. Sunt variante sa câștigați mai mult.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara gabitza1976 gabitza1976 poate fi recalculata pensia alimentara daca am un act jud.irevocabil?acum 3 ani am decis de comun acord cu fostul sot sa-i acord custodia fiului meu deoarece ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere ser76 ser76 Buna ziua as avea o intrebare .Am un copil major dintr o casatorie anteriora care in momentul de fata este la o facultate de stiinte administrative la stat ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Daca fostul sot e pensionat pe caz de boala si nu are posibiitati sa plateasca suma de 200 ron fixata de instanta judecatoareasca, pentru a nu-l mai reclama ... (vezi toată discuția)