avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom telefonie fixa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom telefonie fixa

Buna ziua, bunica mea are 90 de ani si are abonament de telefonie fixa facut de pe vremea Romtelecomului. Nu mai aude bine si nu se poate intelege nimeni cu ea la telefon. Vreau sa incihd abonamentul. Cum pot sa fac asta eu in calitate de nepoata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:34, 9 Mai 2019
cu procura. e costisitor, mai bine o duceti pe ea la un centru sa faca cerere re incetare a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract companie de telefonie done8989 done8989 Bună ziua, Bunicul meu, titularul contractului Romtelecom despre care vreau să vorbesc, a murit acum câțiva ani. La acea adresă acum ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)
Datorie rds-rcs pe locatie si nu pe persoana fizica mariusvoicu mariusvoicu Buna ziua! In luna iulie 2014, am achizitionat un apartament in Bucuresti. Persoana care a locuit in respectivul apartament(proprietarul de drept) a decedat ... (vezi toată discuția)