avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioada lucrata in Siguranța Nationala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioada lucrata in Siguranța Nationala

Cum se introduce o perioada de 4 ani lucrata in Siguranta Nationala-ofiter activ-.Doar acest timp am lucrat in sistem ca ofiter( pe langa 8 ani ca angajat civil in sistem). Restul activitatii s'a desfasurat in civilie( nu in sistem). Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce perioada se ia in considerare la calculul pensiei in sistemul public , dupa pensionarea m.a.i.? aorhan aorhan Am iesit la pensie pe 12.09.2007,cu pensie militara.Ca si perioade in care mi-am desfasurat activitatea pot sa enumar: - militar in termen - 11.10.1973 - ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare alextomescu alextomescu Sunt ofiter ing. in rezerva din anul 1998. Sunt nascut in 12 august 1963 si am 48 de ani. Am lucrat numai in M.Ap.N. astfel: 1983-1984 ( 1 an si 5 luni militar ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta pensionare geneva07 geneva07 Am lucrat 13 ani in serv.medical al unor servicii speciale: 8ani jum ca angajat civil si 4 ani jum ca ofiter superior ( am fost activat). Perioada lucrata ca ... (vezi toată discuția)