avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura la contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura la contestatie executare silita

Pentru Contestatie la executare silita (proprire pe salar) sau Suspendare executare silita ,exista un formular standard care se complecteaza si se depune la Judecatorie ,sau neaparat trebuie lucrat cu un avocat ? Care sunt costurile intr-un caz si altul?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 17:07, 13 Mai 2019
Nu există formular tip pentru contestație la executare. Fiecare caz este personalizat și are propriile particularități. Trebuie să plătiți și taxa de timbru la primăria de domiciliu.
Nu este obligatoriu sa va angajati avocat daca va descurcati sa motivati in fapt si in drept. Formular tip nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita costi1993 costi1993 Buna ziua! Vreau sa fac o contestatie la o executare silita pentru o creanță mai veche de 3 ani. Este vorba de un credit la un IFN ce a avut data scadenta ... (vezi toată discuția)
Executare silita. mi s-a blocat cardul bancar pe motiv ca am ... MeszarosM MeszarosM executare silita. Mi s-a blocat cardul bancar pe motiv ca am o datorie la care mi s-a facut executare silita. Datoria este din anul 2016 si nu eu sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)