avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Exista la ITM vreun birou care verifica daca ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Exista la ITM vreun birou care verifica daca anunturile de plasare a fortei de munca in strainatate sunt reale ?u stra

Firma in Arad care profita de ani de zile de pe urma acestei pacaleli fara ca autoritatile sa faca ceva impotriva.
Exemplu.

COPIES BY XFILES S.R.L.
Sediu social: STR. CLOȘCA NR. 2, AP. 17B, ARAD, JUD. ARAD
Dată înființare: 10 iulie 2018
CIF: 39604401
Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca
+40760012356 ; +40753405658 ; +40732134520

S.C. Beservice Work Consulting S.R.L
Arad, Str. Closca, Nr. 2, Ap. 17B
CUI: 33175475; J2/561/2014
Tel: 0751 875 687; 0724 355 450
Obiect activitate cod caen 7810 -
Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca

BEWORK PROFESIONAL RECRUITMENT SRL
STR. CLOSCA, Nr.2, Et. 1 Ap. 17B, ARAD, Jud. ARAD
0257-467 898
COD FISCAL: 31954193
NUMĂR DE ÎNREGISTRARE: J02/720/2013
Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă - Cod CAEN 7810

Ultima infiintata nu figureaza la ITM Arad
[ link extern ] /

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 12 Noiembrie 2019
Imi cer scuze pentru greselile de ortografie.
De verificat astfel de anunturi nu exista un anumit birou in cadrul ITM-ului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectia muncii si Ministerul muncii in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire. In sesizare este bine sa se mentioneze cazuri concrete, eventual insotite de probe scrise.
cateva linkuri care va pot ajuta sa intelegeti ca aceasta firma inseala lumea. Nu va lasati pacaliti.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]
Ati depus sesizare la institutiile statului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info - agentie de ocupare a fortei de munca casiansoneriu casiansoneriu Salutare, Planuiesc sa pun bazele unei agentii de ocupare a fortei de munca in strainatate. Ce am nevoie pentru a putea deschide un asemenea SRL cu CAEN - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . vreau ... Achour Achour Buna ziua. Imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . Vreau sa știu cum as putea găsii arhivele de la tc Carpați București și tcmric Arad. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare forta de munca din strainatate Alecsander Irimia Alecsander Irimia Buna ziua, intentionez sa deschid o agentie pentru recrutare de personal din strainatate (Egipt, India, Nepal, Sri Lanka, etc). Care sunt pasi pe care trebuie ... (vezi toată discuția)