romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

CipM 
	    	Utilizator

CipM 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dasca7727	                   

Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament  vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
	                    dasca7727	                   

Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament  vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)

retromusculo	                   

Am dreptul in calitate de  comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)
	                    retromusculo	                   

Am dreptul in calitate de  comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)

matesa	                   

buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice?
daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
	                    matesa	                   

buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice?
daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)