avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda

Buna ziua am si eu o problema, am vandut o masina acuma in 29 Decembrie, nu am facut contract de vanzare cumparare pentru ca era inchis la notariat, individu la care ia-m vandut masina a zis ca a dato la dezmembrari sa nu îi mai trimit fiscal,acuma mi-a venit amendă penală in valore de 250 de lei ,oare cum sa procedez ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioanahulpe306@gmail.com , utilizator 21:21, 20 Mai 2019
Bună ziua! Uitați-vă mai bine, sunt mari șanse să nu fie vorba despre o amendă penală, ci de una contravențională. Redați aici ce scrie mai exact.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
Buna ziua,da este vorba despre o amenda contraventionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda tahograf TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Unul dintre soferii de la firma de transport pe care o administrez a umblat la aparatul tahograf si in consecinta firma a luat amenda ... (vezi toată discuția)
Contestatie de catre procuror la admiterea schimbarii măsurii educativă a internării (art.516 si art. 517 ncpp) - unde se judeca si in cat timp? roica1235 roica1235 Buna ziua, As dori sa intreb daca cineva stie in cat timp si unde se poate judeca o contestatie depusa de catre procuror la admiterea cererii de schimbare ... (vezi toată discuția)
Folosirea datelor personale fara acordul meu Danatoby Danatoby Datele mele personale au fost folosite in vederea unei asigurari pe o masina care eu am vandut-o acum 5 ani dar persoana respectiva nu a inmatriculat masina pe ... (vezi toată discuția)